Uskollinen blogin seuraaja ky on nyt pariin otteeseen kovistellut minua kirjoittamaan muuttokuulumisia, enkä enää ilkeä olla kirjoittamatta ;)

Muutto oli siis tasan kaksi viikkoa sitten. Koska päivä oli tiistai, oli talkooväkeä vaikea saada. Pari kaveria sitten onneksi ehti tulla apuun. Ja täytyy sanoa, että kylläpä muutto sujuu hyvin kun muutajana on kaksi nuorisotyönohjaajaa ja yksi ripareilla kesäteologina ollut. Sehän oli kuin leirikamoja roudaisi, laatikot autoon ja autosta ulos, homma meni tosi sutjakkaasti!

Koti alkaa näyttää hiljalleen kodilta, vaikka huonekaluja on todella niukanlaisesti. Mulla on tällä hetkellä ainoastaan sänky,sohva (joka tuli eilen!) ja kirjahylly. Muuton yhteydessä tein sellaisen karsinnan kaikesta ylimääräisestä roinasta, että paljoa tavaraa en edes tahdo. Pieni asunto kun on helposti sitten täynnä tavaraa. Tv-taso ja ruokapöytä on vielä hankinnassa ja siihenpä se sisustaminen saa sitten vähäksi aikaa jäädäkin. Ai niin, ja kissalle tulee uusi oma raapimispuu. Asunto on neliöistään huolimatta aika pieni ja sohvan tulo vei kummasti tilan tuntua pois. Aion sijoitella sitä jatkossa hieman toisin, mutta tällä hetkellä tv:n ja kirjahyllyn sijainneista johtuen se on keskellä huonetta jakamassa tilaa olkkarinurkkauksen ja keittiön välillä. Hyllyni koostuu perusosista, jotka voi sijoitella päällekäin tai vierekkäin. Nyt ne ovat vierekkäin, sillä pidän niiden päällä sellaisia esineitä joiden esilläolosta en suostu luopumaan. Jos keksin näille esineille uuden paikan, voi hyllyn osat koota päällekkäin ja näin sohva tulisi mahtumaan seinän viereen -) saan lisää tyhjää tilaa.

Kissasta muutama sananen. Se on raukka ollut välillä vähän orpona. Ensimmäinen viikko meni siihen, että se vaan kierteli nurkkia eikä oikein osannut asettua. Nyt toinen viikko meni jo paremmin ja muutamana päivänä se on jopa pyytänyt ulos, se on jo merkki siitä että oma koti on tullut tutuksi. Silloin yleensä voi alkaa laajentaa reviiriä. Mutta syömishäiriö sillä on nyt päällä, muutamaan päivään ei ole ruoka maistunut. Enpä tiedä onko se reagointia siihen, kun se on ollut nyt paljon yksin uudessa paikassa.

Olen kaikinpuolin onnellinen siitä, että muutin Vantaalle. Vuorokaudessa on kaksi lisätuntia työmatkan lyhennyttyä ja ympärillä ihanasti luontoa. Mieli voi paremmin kun pääsi pois kiireen keskeltä