Onpas mennyt tää kuukausi nopsaan, en ole saanut aikaiseksi kirjoitella. Mutta nyt tuli semmoinen hetki, että ehdin palata hetkeksi lähiruoka-asiaan.

Olen edelleen hyvin hullaantunut Maatilatorista ja kokeillut uusia ruokia sitten viime kerran. En ole kyllä ollut kovin ehdoton niinkuin alunperin uhosin, hätäostoksia tulee tehtyä lähi Siwasta ja oisi hullua olla syömättä töissä. Mutta muutaman kerran olen käynyt aina useammaksi päiväksi Maatilatorilta ruokaa hakemassa ja arvioisin että noin 2/3 kuun ruokaostoksista on tullut tehtyä siellä. Mulla on ollut jo kauemmin näin sinkun yhden hengen taloudessa se tapa, että kun syön töissä, niin kotiin ostan lähinnä aamupala- ja iltapalatarpeita ja on nytkin ollut helppo ostaa sitten kerralla vajaan viikon tarpeet kotiin.

Multa kyseltiin hinnoista ja tottahan se on, että siellä Maatilatorilla ON kalliimpaa kuin marketissa. Lähiruoka siis maksaa enemmän!! Mutta sekin riippuu hieman siitä mitä ostaa. Jogurtit (joita tykkään syödä aamu-väli- ja iltapaloina) on aika samoissa hinnoissa kuin kaupassa. Ja maku on sata kertaa parempi; lakkajogurtti maistuu oikeesti lakalle, njams! Mysli taas on jopa edullisempaa kuin normikaupassa, sitä oon annostellu itse paperipussiin sen verran kun haluan ostaa ja irtotavara on kyllä halvempaa kuin kaupan paketit. Leipä sitten on sairaan kallista, yksi peruskokoinen limppu noin 6 €. Mehukin on hinnakasta, litra viinimarjamehua myöskin noin kuusi euroa. Mutta on se riittänyt nyt pari viikkoa kun en tee siitä hirmu vahvaa ja maku voittaa kaupan mehun maun mennen tullen. Järkevintä ois tietysti poimia marjat ja tehdä mehut itse, mutta olen kyllä tosi uusavuton enkä jaksa lähteä sukulaisten puskiin kykkimään... Salaattitarpeet ovat myös hinnakkaita ja oonkin säästänyt siinä mättämällä töissä salaattilautasen kukkuroilleen

Tämä uteliaisuus on vienyt minut kyllä tosiaan hyvän ruuan äärelle ja mielikin on hyvä kun tietää tukeneensa lähialueieden "maajusseja". Tulen olemaan Maatilatorin asiakas varmana jatkossakin.